At The Seashore

Sunrise, sunset
Rainy day
Cloudy
Sunny day

I’m standing
At the seashore
Staring at the sea
Feel the breeze of the air

I’m crying
I’m smiling
Angry, sad, happy
Up and down
Just like the waves

And as the waves sweep out
The footsteps I made
On the sand
The feelings and everything
In my mind
Will always change

———-

In response to The Daily Post Prompt: Moody

Advertisements

9 thoughts on “At The Seashore

      1. Asli mba cakep deh (pantainya yaak hahaha), masih sepi gitu ga sih ya klo skrg? Thn dpn list gue salah satunya jogja nih mba.
        Yang baca artike nya aja cakep ga bilang-bilang mba, eaaa. *kacamata mana kacamata* 😎

      2. Kalo nggak high season mgkn sepi ya. Jogja keren loh, banyak tempat bagus. Selain pantai dan candi, mampir ke taman sari dan keraton.
        Eh, yg baca artikel cakep ya. Yuk daftar jadi coper boy. πŸ˜‚πŸ˜

      3. Iya mba siap thanks rekomendasinya, gue waktu itu cuman foto di keraton sama tugunya, waktu itu tugu masih boleh di templokin skrg udah ga boleh katanya hihihi.
        Copet kali ya mba itu maksudnya bahaha 😭😭

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s